Translate

úterý 23. října 2012

Vejce přesně tak, jak chcete

Taky jste si vždycky přáli úžasné vejce na měkko, aby se žloutek roztékal na jazyku a bílek byl už tuhý, ale nikdy jste přesně neodhadli čas, takže vajíčko bylo buď uvařené moc nebo málo? To se mi dělo pořád dokud . . .

. . . .dokud jsem neobjevila Egg perfect Egg timer

Co to je?
Má tvar vejce, ale je to velmi důmyslný pomocník do kuchyně. Dělá jakoby se vařil stejně jako ostatní vajíčka a ukazuje Vám na měřítku, jak moc je uvařený. Bere ohled na počet vajec v hrnci, teplotu vody a i na nadmořskou výšku.
Kde ho seženu?
Levně ho na internetu seženete např.zde nebo v domácích potřebách. Cena kolem 250-300kč 
Jak ho použít?
Použití je jednoduché jako samotné vaření vajíček. Časovač nemá žádná tlačítka a nemusí se tedy nikde zapínat. Jen ho stačí dát vařit s opravdovými vejci a kontrolovat.
 Jak poznám, jak je vejce uvařené?
Na časovači je měřítko(něco jako pravítko) s popisky(Soft=na měkko Medium=na hniličku a Hard=na tvrdo) , mezera je ještě rozdělená napůl pro ještě přesnější určení. Jakmile je vejce alespoň trochu vařeno, postupně zčerná. Podle zčernalého zbarvení poznáte jak moc je vejce uvařené, jak jednoduché, že?
Funguje?
Ano, ano funguje, tak jak to zní! Je to úplně bezvadný pomocník pro milovníky vařených vajec, ať už máte rádi vejce na tvrdo, milujete vejce na hniličku nebo si libujete v těch na měkko...
vejce uvařené jako SOFT

Podtrženo sečteno:
Doporučuji na 100%. Je malý, takže i dobře skladný, čas určuje přesně a vypadá dobře i po designové stránce. Jako jediná pidinevýhoda se jeví cena, která činí cca. 250-300Kč. Myslím, že to ale za tu cenu stojí a proto EggPerfect Eggtimeru dávám: 10bodů/10.


             Fragola & Lampone

Žádné komentáře:

Okomentovat